GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudom megrendelni az általam kívánt szolgáltatást?

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő csomagot, kattintsd a Megrendelés gombra. A formon add meg a szükséges adatokat és kattints az Ajánlatkérés gombra. További információkért kattints a Megrendelés menete fülre.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A terméfotózással és videóvágással kapcsolatos szolgáltatásink árát az Áraink menüpontban találod meg. Reklámfilm készítésére egyedi árajánlatot adunk, ha ezen szolgáltatásunkat szeretnéd igénybevenni, kérjük írj nekünk a hello@businessphoto.hu e-mail címre.

Kapok számlát a szolgáltatásról?

Természetesen. Áfamentes, tehát 0% áfatartalmú számlát tudunk kiállítani szolgáltatásunkról, a megrendelő által kívánt cég, egyéni vállalkozó vagy természetes személy nevére.

Van lehetőség személyesen eljuttatni a termékeket?

Sajnos egyelőre csak postai úton tudjuk fogadni a termékeket. A termék eljuttatása, illetve visszaküldése minden esetben a megrendelőt terheli.

Mennyi idő alatt készülnek el a fotók / videók?

A termékfotók a csomag beérkezését követő 1-3 munkanapon belül készülnek el, a videó pedig a választott csomagtól függően, a nyersanyag beérkezését követő 3-7 munkanapon belül. A videóvágás esetében felár esetén (lásd Áraink fül) van lehetőség gyorsabb leszállításra.

Ha további kérdéseid vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban keress minket a hello@businessphoto.hu e-mail címen!