ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a Business Photo által alkalmazott adatvédelmi és -kezelési elveket. 
1. Az adatkezelő
Név: Fekete Bálint E.V.
Székhely és levelezési cím: 1183 Kosztolányi Dezső utca 2.
Vállalkozói tevékenység megkezdése: 2019. 11. 01.
Nyilvántartási szám: 54249697
Adószám: 55553199-1-43
Telefonszáma: 06704153512
Email cím: hello@businessphoto.hu
Elektronikus ügyfélszolgálat: hello@businesphoto.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: 06704153512
2. A kezelt adatok és érintettek köre
A weboldalon a látogató ajánlatkérés formájában önkéntesen hozzájárulhat a következő személyes adatainak és preferenciáinak kezeléséhez:
-vezetéknév
-keresztnév
-telefonszám
-e-mail cím
-számlázási adatok
A következő pontban meghatározott célokra megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.
3. Az adatkezelés célja
A személyes adatok kezelésének célja a megrendelővel való kapcsolattartás.
A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.
4. Az adatvédelmi tájékoztató által meghatározott adatkezelési időtartam
A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k az oldal elhagyásakor automatikusan törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az hello@businessphoto.hu e-mail címen lehet bejelenteni.
5. Az adatfeldolgozók köre
A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.
Az adatkezelő egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben hivatkozott hatóság a megfelelő jogalappal rendelkezik.
6. Az adatkezelési szabályzat jogalapja és a felhasználó jogai
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a hello@businessphoto.hu e-mail címen ezen Adatkezelési Tájékoztató tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a hello@businessphoto.hu e-mail címen lehet bejelenteni.
7. A weboldalt üzemeltető partner és technológia (tárhely szolgáltató)
A businessphoto.hu weboldal a
Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Székhely cím: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.
Cégjegyzékszám: 01 09 909968
Adószám: 14571332-2-42
Közösségi adószám (EU tax number): HU14571332
szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.
Az adatok fizikai tárolása a tárhely szolgáltató erre kijelölt szerver tárhelyén történik.
8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy a Business Photo a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.
A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban részesül.