Vállalati helyszíneken, irodákban, ipari és mezőgazdasági területeken, valamint fotó műteremben készítek fényképeket megrendelőim számára.

Vállalom


Külső helyszíneken is professzionális stúdió felszereléssel (világítással, fényformálókkal, hátterekkel) valamint sminkessel és fotós asszisztenciával dolgozom.

Rendezvényeket szükség esetén több munkatárssal fotózunk.

Jól szervezett munkafolyamat mentén dolgozom:
Az előkészítő megbeszélések során a logisztikai részleteken kívül (helyszín, időpont, képek száma és mérete) pontosan egyeztetjük a megrendelő képekkel kapcsolatos művészeti elképzeléseit és felhasználási terveit is. A részletek tisztázása után javaslatokat teszek például sminkre és stílusra, helyszínre és beállításokra, kameraállásokra és világításra, valamint megvalósítási tervet és lebontott árajánlatot készítek.

Képeimet digitális formában nyomtatásra illetve Web-es megjelenítésre szolgáló felbontásban és színtérben adom át, de vállalom a végtermék nyomdai kivitelezését is.

Ismerősen mozgok nagyvállalati környezetben, hatékonyan és érzékenyen kommunikálok a vállalati hierarchia minden szintjén magyarul és angolul.

Határidőre szállítok, kreatív és minőségi munkát végzek.

Áraimból


Vezetői portré utófeldolgozással Webes és nyomtatható felbontásban12.500 Ft
Környezeti portré üzletembereknek, 3db kép retusálva Webes és nyomtatható felbontásban30.000 Ft
Rendezvényfotózás óránként (minimum 3 óra)11.500 Ft
Kiszállási díj kilométerenként125 Ft

Konkrét árajánlatért hívjon (+36 20 9750 556), vagy írjon.